Dagbesteding

Espo Zorg biedt tal van mogelijkheden op het gebied van dagbesteding in een veilige omgeving. Voor ieder mens is een zinvolle dagbesteding van groot belang.  Een zinvolle dagbesteding kan heel divers zijn. Veel mensen halen deze zingeving bijvoorbeeld uit het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Dit lukt echter soms niet meer door  lichamelijke of een verstandelijke beperking, of door chronisch ziekte of een psychiatrische problemen.

Bij Espo zorg zorgen wij ervoor dat die mensen ook een zinvolle dagbesteding hebben. Herstel, zelfregie en het leren van vaardigheden centraal staan. Ons programma is zeer laagdrempelig en zo ontwikkeld dat we goed kunnen aansluiten bij de diversiteit aan wensen voor ontwikkeling & participatie van onze deelnemers.

Op onze locatie aan de Putsebocht 137 B in Rotterdam wordt de dagbesteding geboden in kleine groepen met altijd een vaste begeleider aanwezig.

Zorg aanvragen

Bent u geïnteresseerd en wilt u zorg aanvragen ? Dan bent u aan het juiste adres. Via de onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen.