Huishoudelijke verzorging

Valt het huishouden steeds zwaarder voor u of uw naasten?

Dan kunnen we kijken of het voor u mogelijk is om in aanmerking te komen voor huishoudelijke verzorging. Wij bieden huishoudelijke verzorging waarbij zorghulpen u  thuis helpen met het uitvoeren van huishoudelijke taken. Hoe vaak en hoelang  de zorghulp langskomt hangt van uw eigen zelfredzaamheid  en de aanwezige hulp af.

Hulp bij huishoudelijke verzorging kunt u denken aan werkzaamheden als maaltijdenbegeleiding, stoffen, afstoffen, verzorgen van uw was, hulp bij vegen, dweilen, de ramen zemen, boodschappen worden gedaan.

Kosten en indicatie

We maken eerst een afspraak bij u thuis. We kijken samen wat voor hulp u nodig heeft. We dienen vervolgens een aanvraag in. Voor de huishoudelijke hulp wordt een eigen bijdrage berekend, die afhankelijk is van uw inkomen.

Het Centraal Administratiekantoor (CAK) zorgt voor de inning van de eigen bijdrage. Meer informatie hierover vindt u op www.hetcak.nl. Hier kunt u direct uw eigen bijdrage berekenen.

Zorg aanvragen

Bent u geïnteresseerd en wilt u zorg aanvragen ? Dan bent u aan het juiste adres. Via de onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen.